MENÜ
Sıkça Sorulan Sorular

S.S.S.

Sıkça Sorulan Sorular


Hayır. EraOFSET tam bir entegrasyon sağlar ve muhasebe modülü de içermektedir.
Satış bölümünden yapılan satışlar anında Üretim ve muhasebe modülüne otomatik olarak aktarılır. Yani girilen siparişlerin bilgileri müşteri hesaplarına anında yansır.
Matbaa Yönetim Sistemimizin getirdiği entegre otomasyon ile kartlı sistem personel takibiniz sorun olmaktan çıkıyor. Personelin giriş çıkış bilgileri, mesaileri kart okuyucu cihaz tarafından Matbaa Yönetim Sistemimize gönderilmekte ve bilgiler anında muhasebe kayıtlarına otomatik olarak işlenmektedir. Personel Hesap Ekstreleri anında alınabilmektedir.
Üretim Planlama modülümüz üretimlerinizin her safhasını mesai zaman tablosu üzerinde planlamanızı sağlar. Planlanan her bir işlemden önceki ve sonraki safhalar da zamana bağlı olarak planlanır. Kalıp çekim,kağıt tedarik işlemi, ön kesim işlemi, baskı işlemi ve baskı sonrası işlemlerin tümü planlandığı için bu tür hatalar ortadan kalkar. Süreç kendiliğinden akarken tüm işler aksamadan sonraki işlem için hazırdır.
Üretim Takip Modülümüz satış ile imalat arasındaki entegrasyon sayesinde bu problemi yaşatmaz. Satış bölümü müşterinin işlerinin hangi safhada olduğunu ve ne zaman biteceğini tek "tık" ile görür. Ayrıca isterseniz İnternet Modülümüz ile üretim takip modülü arasında bağlantı kurarak müşterilerinizin işlerini internet sayfanız üzerinden online takip etmelerini de sağlayabilirsiniz.
Matbaa Yönetim Sistemimiz satış bölümü için entegre müşteri ilişkileri yönetim modülü (CRM) de içermektedir. Muhasebe ve diğer tüm birimler birbiri ile bağlı çalışırlar. Satış yapmak muhasebenin değil satış bölümünün görevidir. Satış bölümü bir satış gerçekleştirdiği anda hem imalata hemde muhasebeye otomatik olarak yansır.
Maliyet çıkarma ve teklif verme işlemleri satış departmanında gerçekleştirilir. Müşteri ilişkileri yönetim modülü ile diğer tüm modüllere (imalat, muhasebe gibi) entegre olduğu için anında diğer modüllerde de görülür. Yeniden kayıt yapmanıza gerek kalmaz.
Matbaa Yönetim Sisteminiz içinde ürünlerin imalat süreçlerini ve tanımlarını siz yapabilirsiniz. Örneğin "Katalog" adlı ürünün Kapak + Forma1 + Forma2 +... gibi veya Kapak + İç1 + İç2 + İç3... gibi oluştuğunu ve bu parçalar üzerinde hangi matbaa işlemlerinin yapılabileceğini belirtmeniz yeterlidir. Artık tanımladığınız ürün teklif veya imalata hazır.